Σεισμοσ Ηρακλειο / Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4 - Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Ηράκλειο: Στη "φάκα" αδίστακτη
Ηράκλειο: Στη "φάκα" αδίστακτη from www.newsit.gr
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης.

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης:

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΡÎ'ΚΛΕΙΟ: Η στιγμή που
ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΡÎ'ΚΛΕΙΟ: Η στιγμή που from tilegrafimanews.gr
Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4 from www.alfavita.gr
Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4 - Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .. Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σεισμός 5,8 ρίχτερ στο ηράκλειο κρήτης: Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά .